cazare alba iulia

Casa Boema

cazare in alba iulia

Casa Boema

Este prima din sirul celor 3 cabane nordice, tip A cu perete mare de sticla pe fatada, cu „cu vedere dincolo de nori ” :))  catre un peisaj de vis si cu terasa infinity.

Te asteapta cu un ambient cald, plin de culoare si viu, fiind o continuare a ceea ce se vede afara, inauntrul casei.

Casa include: baie cu dus, zona de dormitor la etaj, cu pat matrimonial de 160*2m iar la parter in acelasi spatiu, zona de living cu o canapea extensibila si bucatarioara ( cu frigider, cafetiera esspresor cu boabe ( din partea casei ) , plita cu inductie, prajitor de paine, cuptor cu microunde, vesela, etc.)

Din cabana iesi direct pe terasa Infinity unde absolut nici un obstacol nu iti poate perturba vederea catre munti, avand senzatia ca sunteti suspendati in aer !

Puteti ajunge la aceasta cabana cu masina dvs., din primavara pana iarna, cu mentiunea ca ultimii 800m din acest traseu reprezinta un  drum de munte pietruit.

Iarna, in schimb, se poate urca doar cu masina 4*4 cu lanturi iar pt. cei ce nu au asa ceva noi asiguram transportul pe ultimul kilometru, cu masina personala, masina dvs. ramanand la soseaua principala in parcare.

Alte utilitati

Apa potabila de izvor la robinet, TV smart fara cablu prin wi-fi (doar Netlfix, Disney+, Prime Video, Youtube, etc), wi-fi net foarte bun intre 10 si 70 mgb download, apa calda de la boiler, semineu, radiator electric, feon, grill pe terasa. Semnal bun doar pe retelele: Telekom, Orange, Digi

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON - Weekend: 750 RON / noapte / Nerambursabil !

Pentru REVELION cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Acceptam plata cu cardurile de vacanta:

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON/noapte

Weekend: 750 RON/noapte

Pentru REVELION cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Acceptam plata cu cardurile de vacanta: