Casa Aristocrata

Casa Aristocrata

cabana la munte

Este a doua din sirul celor 3 cabane nordice, tip A cu perete mare de sticle pe fatada, cu vedere „dincolo de nori ” :))  catre peisajul de vis, cu terasa infinity si cada pe terasa.

Moderna si minimalista in exterior, dar cu un interior a carei linie este una clasica, este destinata celor care nu gusta foarte mult modernismul si minimalismul.

Casa include: baie cu dus, zona de dormitor la etaj, cu pat matrimonial de 160*2m iar la parter in acelasi spatiu zona de living cu o canapea extensibila si bucatarioara ( cu frigider, cafetiera esspresor cu boabe (din partea casei ), plita cu inductie, vesela, etc.)

Din cabana iesi direct pe terasa Infinity unde te asteapta cada in care te poti inbaia si unde absolut nici un obstacol nu iti poate perturba vederea catre munti.

Puteti ajunge la aceasta cabana cu masina dvs. din primavara pana iarna, cu mentiunea ca ultimii 800m din acest traseu reprezinta un  drum de munte pietruit.

Iarna, in schimb, daca e zapada mare si gheata, se poate urca doar cu masina 4*4 cu lanturi iar pt. cei ce nu au asa ceva, noi asiguram transportul pe ultimul kilometru cu masina personala, masina dvs. ramanand la soseaua principala in parcare.

Alte utilitati

TV smart, wi-fi, apa calda, semineu, radiator electric, feon, grill pe terasa.

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 500 RON - Weekend: 600 RON / noapte / Nerambursabil !

Pentru Revelion cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 500 RON/noapte

Weekend:600 RON/noapte

blank

cabana la munte

blank

Copyright © 2021 LaNoiLaMunte| Powered by LaNoiLaMunte