cabana la noi la munte

Casa Reinterpretata

cabana la noi la munte

Casa Reinterpretata

Este o casa veche din lemn, stramutata, a carei linie traditionala se impleteste cu modernul contemporan, in ideea de a fi si modern functionala dar si de a-i pune in valoare atuurile originare.

Casa este pt 4 pers. si este impartita astfel:

La etaj avem dormitorul matrimonial ( cu pat de 160*2m) + terasa cu un view spectaculos, cu vedere la munti ” dincolo de nori ” :))  iar la parter, baie cu dus, bucatarie complet utilata ( frigider, plita cu inductie, cuptor electric, cafetiera esspresor cu cafea boabe (din partea casei), vesela, etc.) si livingul cu canapea pt. 2 pers. de 140 cm.

Ceea ce este foarte special la aceasta casa atipica, pe langa mixul de elemente vechi si moderne, pe langa terasa cu o vedere de vis, este faptul ca din living se poate iesi pe geam, direct pe un hamac mare, care face deliciul acestei locatii.

Puteti ajunge la aceasta cabana cu masina dvs. din primavara pana iarna, cu mentiunea ca ultimii 800m din acest traseu reprezinta un  drum de munte pietruit.

Iarna in schimb se poate urca doar cu masina 4*4 cu lanturi iar pt. cei ce nu au asa ceva, noi le asiguram transportul pe ultimul kilometru cu masina personala, masina lor ramanand la soseaua principala in parcare.

Alte utilitati

TV smart, wi-fi, apa calda, semineu, radiator electric, feon, grill pe terasa.

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

OFERTA ! 350 RON / noapte / Nerambursabil !

Pentru Revelion cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 500 RON/noapte

Weekend:600 RON/noapte

blank
blank

Copyright © 2021 LaNoiLaMunte| Powered by LaNoiLaMunte