cabana la noi la munte

Casa Reinterpretata

cabana la noi la munte

Casa Reinterpretata

Este o casa veche din lemn, strămutata, a cărei linie tradiționala se împletește cu modernul contemporan, in ideea de a fi si modern funcționala dar si de a-i pune in valoare atuurile originare.

Casa este pt. 4 pers., ciubăr inclus si este împărțita astfel:

La etaj avem dormitorul matrimonial ( cu pat de 160*2m) + terasa cu un view spectaculos, cu vedere la munți ” dincolo de nori ” :))  iar la parter, baie cu dus, bucătărie complet utilata ( frigider, plita cu inducție, cuptor electric, cafetiera esspresor cu cafea boabe (din partea casei), prăjitor de pâine, vesela, etc.) si livingul cu canapea pt. 2 pers. de 140 cm.

Ceea ce este foarte special la aceasta casa atipica, pe lângă mixul de elemente vechi si moderne, pe lângă terasa cu o vedere de vis, este faptul ca din living se poate ieși pe geam, direct pe un hamac mare, care face deliciul acestei locații.

Puteți ajunge la aceasta cabana cu mașina dvs. din primăvara pana iarna, cu mențiunea ca ultimii 800m din acest traseu reprezintă un  drum de munte pietruit.

Iarna in schimb se poate urca doar cu mașina 4*4 cu lanțuri iar pt. cei ce nu au așa ceva, noi le asiguram transportul pe ultimul kilometru cu mașina personala, mașina lor rămânând la șoseaua principala in parcare.

Alte utilitati

Apa potabila de izvor la robinet, TV smart fara cablu prin wi-fi (doar Netlfix, Disney+, Prime Video, Youtube, etc), wi-fi net foarte bun intre 10 si 70 mgb download, apa calda de la boiler, semineu, radiator electric, feon, grill pe terasa. Semnal telefonic bun pe toate retelele!

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON - Weekend: 750 RON / noapte / Nerambursabil ! Ciubar inclus.

Pentru Revelion cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Acceptam plata cu cardurile de vacanta:

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON/noapte

Weekend:750 RON/noapte

Acceptam plata cu cardurile de vacanta: