Domeniul Casa Veche

Casa Veche

Este prima noastra locatie si include Casa Veche restaurata pt. 6 persoane si Cabana Noua aflata in aceeasi curte pt 2 pers., capacitate maxima 8 pers.

Sunt situate la 1060m. altitudine cu vedere la munti.

Are parcare proprie si ciubar.

Casa de aprox. 60 de ani, a fost restaurata pastrand multe din elementele originale, insa i-au fost aduse modificari, elemente actuale care ii ofera confort.

Casa este formata dintr-un apartament traditional la parter din care se iasa pe o terasa de unde poti admira peisajul si la etaj mansarda, o camera ce include o baie proprie cu cada.

Apartamentul de la parter are doua dormitoare matrimoniale cu paturi de 160*2m, o baie comuna cu dus si o bucatarioara complet utilata (plita vitroceramica, cuptor, etc.). Este ideal pt. 4 persoane.

Mansarda cu un geam mare din sticla cat fatada, cu un view extraordinar catre munti, este pt. 2 persoane.

Alte utilitati

2 TV smart, wi-fi, 3 sobe pe lemne, convectoare electrice cu termostat, apa calda, feon, frigider, esspresor (cafea boabe din partea casei), incalzitor de terasa, ceaun si grill.

Cabana noua

Un spatiu deschis pt. 2 pers. care include baie proprie cu dus si bucatarie complet utilata. Utilitati: cafetiera esspresor (cafea cu boabe din partea casei), TV smart, wi-fi, apa calda, soba teracota, convectoare electrice cu termostat, feon, grill pe terasa, ceaun si 2 hamace. La demisol are un spatiu de luat masa pt. momentele ploioase sau friguroase.

Cabana noua nu se inchireaza separat, ci doar impreuna cu Casa Veche.

Open space pt 2 pers, cu baie proprie si bucatarie. Bucataria este complet utilata, plita pe inductie si cuptor electric, cafetiera esspresor (cafea boabe din partea casei), frigider, baie cu dus.

Cabana are o terasa mare cu vedere superba. 

La demisol exista un spatiu de luat masa in zilele friguroase.

TV smart, wi-fi, apa calda, soba teracota, convectoare electrice cu termostat, feon, grill pe terasa, ceaun si 2 hamace.

Alte utilitati

Verifica disponibilitatea

Tarife pt. ambele case Capacitate max. 8 pers.

In timpul saptamanii: 1.300 RON/noapte

Weekend:1.500 RON/noapte

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 500 RON/noapte

Weekend:600 RON/noapte

blank
blank

Copyright © 2021 LaNoiLaMunte| Powered by LaNoiLaMunte