Montesse Chalet

Montesse Chalet

Supranuita si Contesa Muntilor

Montesse nu este doar o cabana , este un chalet veritabil menit sa ofere conditii de lux si sa surprinda prin atentia la cele mai mici detalii

Montesse Chalet a fost creat special pentru familiile în căutare de un sejur de poveste, care să combine cele mai înalte standarde de comfort cu linistea naturii.

Aflată la o altitudine de aproximativ 1100 de metri, Montesse Chalet le oferă oaspeților săi o priveliște care taie răsuflarea. Tabloul naturii este atât de frumos încât realitatea devine mai frumoasă decât visul.
Am completat această binecuvântare a munților cu confortul și bunul gust, astfel că întreaga cabană este prevăzută cu dotări de top, dar și cu un design estetic, la întâlnirea dintre clasic și modern.
Montesse Chalet se închiriază exclusiv integral, fiind organizata astfel:o sufragerie cu canapea extensibilă, două băi, dormitor matrimonial cu pat dublu, bucătărie, o cameră de copii cu pat dublu și un pat de copil.

Alte utilitati

Aparat de cafea, plita electrica si hota , ceainic, frigider cu congelator de asemenea avem o zona de barbecue ce include un cuptor electric chiar pe terasa noastra.

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

Pret: 1250 RON/noapte
Nerambursabil!

Durata minima: 2 nopti

Pentru REVELION cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

blank
blank

Copyright © 2021 LaNoiLaMunte| Powered by LaNoiLaMunte