cabana

Casa De pe Lac

cabana la munte

Casa de pe Lac

Face parte din seria celor 5 case pt. 2+1 pers., cu geamul cat peretele cu vedere la munti, „dincolo de nori „.

Este o casa open space din lemn de aprox. 60mp situata la 1060m. altitudine. Este modern utilata si pune la dispozitia dvs. toate cele necesare pt un sejur intim si relaxant.

Are o capacitate de 2+1 pers. si include: baie cu dus si cada in zona deschisa langa geam, cu vedere la munti, zona de dormitor cu pat matrimonial de 160*2m, zona de living cu o canapea extensibila si zona de bucatarie dotata cu plita electrica cu inductie, esspresor pt. cafea boabe ( din partea casei ), prajitor de paine, micorunde, frigider, vesela, etc.

Puteti ajunge la aceasta cabana cu masina dvs. din primavara pana iarna, cu mentiunea ca ultimul km. din acest traseu reprezinta un  drum de munte pietruit.

Iarna in schimp se poate urca doar cu masina 4*4 cu lanturi iar pt. cei ce nu au asa ceva noi asiguram transportul pe ultimul kilometru cu masina personala, masina dvs. ramanand la soseaua principala in parcare.

Alte utilitati

Aer conditionat, TV smart fara cablu prin wi-fi (doar Netlfix, Disney+, Prime Video, Youtube, etc), wi-fi net foarte bun intre 15 si 70 mgb download, apa calda de la boiler, semineu, radiator electric, feon, grill pe terasa. Semnal bun doar pe retelele: Telekom, Orange, Digi

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON - Weekend: 750 RON / noapte / Nerambursabil !

Pentru Revelion cereti oferta prin mesaj sau email / Alte OFERTE gasiti pe Facebook si Instagram !

Acceptam plata cu cardurile de vacanta:

Verifica disponibilitatea

Tarife intreaga locuinta

In timpul saptamanii: 600 RON/noapte

Weekend:750 RON/noapte

Acceptam plata cu cardurile de vacanta: